Firmafester - et stærkt festkoncept efter jeres ønsker

En god firmafest kan fx give nogle relationer, der rækker ud over arbejdet, og som smitter af i hverdagen, når opgaverne skal løses. Planlægningen af firmafesten kræver sit, og det er altafgørende at alt klapper på dagen. Derfor kan I trygt lægge festen i vores hænder - vi har erfaringen, faciliteterne og den fleksibilitet det kræver.

Festlokaler med indbygget fleksibilitet

Uanset om I er 10 eller 1.500 gæster, så er der plads og rum til netop jeres arrangement. De lyse og moderne lokaler kan indrettes fleksibelt og helt efter jeres behov.

Mad og vin - tilberedt med hjerte og omtanke

Køkkenchefen har sammensat en række spændende festmenuer - lavet med hjerte og omtanke og ofte med lokale råvarer. Vinkortet byder på alverdens kvalitetsvine foruden et lille, men godt udvalg af specialøl. Har I særlige ønsker, så finder vi ud af det.

Udsmykning - en vigtig detalje

Helheden i festen kommer af mange små vigtige detaljer som fx blomster, servietter, lys og om der fx skal være stofbannere i loftet. Med et samarbejde med dygtige underleverandører som fx Rodkjær Event, tør vi godt garantere jer de bedste løsninger i enhver prisklasse.

Firmafester-1.jpg
Firmafester-2.jpg
Firmafester-3.jpg
Firmafester-4.jpg

Image Count: 4

NemTilmeld - effektiv administration af jeres arrangement

Læs mere

Nyd roen og få ny energi i de grønne omgivelser

Læs mere

Baren - invitation til god stemning og hyggeligt samvær

Læs mere

Transport - der er altid en løsning

Læs mere