Skarpskytten - test jeres træfsikkerhed i 3 forskellige discipliner

I Skarpskytten tester deltagerne deres træfsikkerhed i 3 forskellige skydediscipliner: Pistol, salonriffel samt bue og pil. I vil på skift prøve de 3 discipliner, som hver især kræver masser koncentration og fokus.
Af vores instruktører vil I få en grundig instruktion i, hvordan man håndterer et våben på en sikker og forsvarlig vis - og så skal der skydes…

Skydning bringer altid konkurrencementaliteten frem blandt deltagerne - og det er spændende at se, hvem der er firmaets bedste skytte.

Skarpskytten foregår på vores indendørs 15 meter bane samt udendørs.
I sommerperioden er der mulighed for at skyde på De Danske Skytteforeningers baner. Her skydes der på 50 meter riffelbane og 25 meter pistolbane.

Riffelskydning
Der skydes med en salonriffel - kaliber.22. Det betyder, at alle kan deltage i skydningen, idet der ikke er rekyl i geværerne.

Pistolskydning
Det er de færreste, der har prøvet kræfter med pistolskydning. Det giver vi jer her muligheden for. Der skydes med kaliber.22, som ikke giver nogen form for rekyl - hvilket gør, at ALLE kan være med. I vil opdage, at pistolskydning er langt sværere end, det ser ud til.

Bueskydning
Den sidste disciplin i Skarpskytten er bueskydning. Bueskydning foregår udenfor på vores egne arealer - og giver mulighed for, at deltagerne stifter bekendtskab med en disciplin normalt kun kendt fra OL.

Aktiviteten er noget anderledes end de andre skydninger, da man skal medregne vejrfaktorerne, inden man affyrer sine pile. Her er der garanti for en sjov og anderledes aktivitet, som deltagerne vil huske i mange år fremover.

Der vil være mulighed for at skifte bueskydning ud med Laser lerdueskydning.

IMG_0915.jpg
Escape House - gps.jpg
Skarpskytten_1.jpg
IMG_0972.jpg
IMG_0881.jpg
Event information

Priser
Forhør nærmere

Antal deltagere
10 - 45 deltagere

Varighed
2 1/2 - 3 timer

Sæson
Indendørs/udendørs

Påklædning
Normalt kursustøj

Skræddersyede events

Send en forespørgsel