GPS Challenge - teambuilding med teknologien som makker

En god naturoplevelse med fokus på kreativitet, teamwork, kommunikation og orienteringsevne.

GPS Challenge er en underholdende aktivitet, hvor deltagerne i små hold ved hjælp af en GPS skal finde en række poster i det udfordrende terræn omkring VINGSTED hotel & konferencecenter.

Før dysten skydes i gang, gives der naturligvis en introduktion i brugen af tablets.

GPS Challenge er et koncept, som fungerer på samme måde som en traditionel GPS, hvor man skal navigere sig rundt til de forskellige opgaveområder. Forskellen er dog, at det her foregår over tablet.

Opgaver og spørgsmål dukker op på skærmen, når holdene kommer frem til den ønskede destination, og når denne opgave er løst, popper de nye destinationer op, og holdet kan fortsætte deres jagt på at opnå flest mulige point.

I GPS Challenge kan opgaverne og spørgsmålene blive skræddersyet efter jeres ønsker og behov.  Ruten vil være mellem 1½ -3 km, alt afhængig af varigheden, og hvordan deltagerne finder vej.

Vi kan lave spørgsmålene i samarbejde med jer, så de er relateret til netop jeres firma.
Vi vil dog klart anbefale et miks af forskellige typer af spørgsmål, så hjernecellerne rigtigt kommer på arbejde.

Herudover kan der være et antal af ”levende” poster, hvor vores instruktør står klar til at guide deltagerne gennem en opgave.

Når spillet er slut, mødes alle deltagerne igen til en fælles afslutning, og vi har flere muligheder for at afholde præmieoverrækkelse - fx med en festlig afslutning under jeres middag, hvor der vil blive vist billeder og film fra dagens sjove begivenheder.

vingsted_gps_vinderholdet.jpg
GPS Billed 2.JPG
GPS billed1.jpg
gps_gps_godmadikantinen.jpg (1)
Event information

Priser
Forhør nærmere

Antal deltagere
20 - 500 deltagere

Varighed
1 1/2 - 3 timer

Sæson
Udendørs

Påklædning
Praktisk tøj og sko efter vejret

Skræddersyede events

Send en forespørgsel