Strategitræet - den perfekte samarbejdsopgave

Holdet vil fra start af få at vide hvor mange point, der i alt skal opnås, og så er det holdets opgave i fællesskab at opnå pointene indenfor tidsrammen.

Vores instruktør provokerer deltagernes tanke om et fælles mål ved at opdele dem i mindre grupper fra starten af. Men efterhånden vil deltagerne opleve, at de mangler nogle ekstra personer for at løse opgaven, og de bliver derfor tvunget til at samarbejde på tværs af grupperne.

I sidste ende handler det om, at grupperne i fællesskab skal opnå det i forvejen bestemte antal point.

Foran deltagerne ligger en stor ”spilleplade” med felter på. Hver gruppe får udleveret et opgaveark. Hvert opgaveark er nummeret med det antal point, holdet får ved korrekt løsning af opgaven. Jo højere tallet er, des sværere er det at løse opgaven.

Det er nu holdets opgave at få fjernet alle bladene fra spillepladen, således at modertræet står tilbage. Dette gøres ved, at man ”hopper” over det blad, man vil have fjernet. Blade kan hoppe over blade, træet kan hoppe over blade, men blade kan ikke hoppe over træet.

Når holdet har knækket koden til at løse opgaven, er det tid til at øve udenfor spillepladen. I det øjeblik deltagerne betræder spillepladen, har de kun 12 sek. til at løse opgaven. De får kun ét forsøg pr. opgave.

Lykkes opgaven, får holdet det antal point, som er påskrevet opgavearket. Lykkes opgaven ikke, mister holdet kortet og må gå derfra uden point.

Strategitræet7.JPG
Armada_4.JPG
Strategitræet_hvordan hopper blade_ny.png
Event information

Priser
Forhør nærmere

Antal deltagere
20 - 500 deltagere

Varighed
45 min. - 1½ time

Sæson
Indendørs/Udendørs

Påklædning
Normalt kursus- eller festtøj

Skræddersyede events

Send en forespørgsel