Restaurant - mad med hjerte og omtanke

Naturen, det lokale islæt og nærheden er udgangspunktet for menuerne, og netop derfor står en perlerække af lokale leverandører for blandt andet at levere kvalitetskød, lige fra krondyr til kalvekød og Limousine. Krydderurter fra egen køkkenhave samt vilde urter giver et ekstra tvist til smagsløgene.

Vælg mellem et stort udvalg af kvalitetsvine fra hele verden. Det gode brød og de velsmagende kager bages med kærlig hånd af egen bager med fokus på den gode krumme og langtidshævning.

Naturen sætter stemningen i restauranten, hvor store panoramavinduer giver dig et storslået kig ud på noget af Danmarks smukkeste natur.

VELBEKOMME!

Vingsted hotel og konferencecenter - restaurant 19
restaurant2.jpg
Vingsted hotel og konferencecenter - restaurant 8
10341-014.jpg
Vingsted hotel og konferencecenter - restaurant 9
Vingsted hotel og konferencecenter - restaurant 18

Image Count: 6

Lad jeres smagssanser blive forkælet 

Vores køkken har kreeret nogle skønne menuer efter årstiden, som I kan lade jer inspirere af - og hertil har vores tjenere sammensat forskellige vinmenuer:

Download vores 3-retters Årstidsmenu her

Download vores Sæsonmenu her.

Download vores Vinmenu her.

Ovenstående er blot forslag - i samråd med vores køkkenchef og restaurantchef skræddersyr vi lige præcis den menu og de drikkevarer, som I ønsker til netop jeres fest. 

FAKTA

  • 450 gæster i udsigtsrestauranten (delbar i tre mindre enheder)
  • 200 gæster i restaurant 1
  • Ved større arrangementer anvendes to konferencehaller

Tip!
Giv dit arrangement lidt ekstra og bestil vores konferencemenu, prøv et spændende mødemellemmåltid eller den store morgenbuffet.