Dato:
13. december 2023

Tak til gæster og samarbejdspartnere i 2023

Vi siger tak til alle jer, der i 2023 var gæst eller har samarbejdet med os her på VINGSTED hotel & konferencecenter.

Det har været et godt år, hvor vi endnu engang blev bekræftet i, hvor vigtigt det er, at mennesker mødes rigtigt.

Vi har nydt at dele omgivelserne i Vejle Ådal med jer. Her er højt til loftet både ude og inde. Sammen har I fyldt VINGSTEDs rammer ud iført alt fra laksko til røjsere.

Om du har besøgt os for at få ny viden, netværke, teambuilde eller feste, har det glædet os at møde dig i øjenhøjde med det, vi kalder jysk nærvær.

Mere end 17.600 deltog i en aktivitet

Endnu engang har sensommeren og efteråret været ekstra travlt for VINGSTED hotel & konferencecenter.

Mere end 17.600 af jer, der besøgte os i 2023, deltog i en eller anden form for event. Vores Escape House har været særligt populært. Der er blevet grublet og grinet – tak for det.

Vi er af den overbevisning, de aktiviteter, der spiller sammen med f.eks. en konference eller et møde, definerer den perfekte totale oplevelse. 

Vi åbner for sommerturister igen i år

6 - 7 uger om sommeren åbner vi for turister. Det gjorde vi også i år. Så svirrer det med forskellige sprog i receptionen, barnefødder løber på vores eng og maden i restauranten har fokus på at være familievenlig. Det er en hyggelig forvandling af vores rutiner, som vi ser frem til at gentage sommeren 2024.

Nu kan du booke endnu flere værelser

Vi er en selvejende erhvervsdrivende fond, det betyder, at et overskud investeres i forbedringer på VINGSTED hotel & konferencecenter. Om få uger vil 32 totalt nyrenoverede værelser stå klar. Værelserne er indrettet så du får fornemmelsen af at træde ind i en lysning i skoven, læs om tankerne bag indretningen. Renoveringen betyder også at vi udvider, så du fremover kan booke 191 værelser mod de nuværende 187.

Til nye som til gamle gæster glæder vi os til at sige: Velkommen, - dejligt at se jer!

Med ønsket om en god jul og et godt 2024

Marianne Kjerkegaard
Administrerende direktør

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.