Dato:
12. februar 2024

Vi udvider aktiviteten Escape House

For knapt et år siden slog vi dørene op til et Escape House i eventyreren Knud Tranbjergs univers.

Tilbagemeldingerne fra vores gæster har været over al forventning, derfor udvider vi nu eventyrerens fortælling.

Med den udvidede historie gør vi det muligt at fordoble deltagerantallet til 42 personer. Samtidig fortsætter vi selvfølgelig den originale version for maximalt 21 personer ad gangen.

 

Prøv kræfter med en globetrotters udfordringer

I den udvidede version kommer du selv ”med” på en del af eventyrerens rejse og får lov til at prøve kræfter med en globetrotters udfordringer ude i naturen.

Kan du f.eks. lave bål, hvis alle lommer er tømt for tændstikker og lightere og du i stedet står med et enkelt stykke tændstål i hånden?

Om det lykkes eller ej er heller ikke så vigtigt, det er processen og det fællesskab, der opstår under vejs, når de forskellige opgaver skal løses både i naturen og inde i selve Escape House.

I den udvidede version har gruppen 2 X 90 minutter til latter, gys og udfordringer til hjernecellerne.

 

Hvorfor er Escape House perfekt til teambuilding?

Deltagerne får en fælles YES-oplevelse, det giver sammenhold. Endorfiner frigøres, når opgaver løses, det giver følelsen af at være tilpas.

Hver deltager opdager egne evner til at tænke kreativt, være årvågen og bidrage som en del af holdet – det giver selvtillid.

Alle føler sig værdifulde, idet alle er vigtige, hvis opgaven skal løses.

Mange opgaver i Escape Rooms kan kun løses i fællesskab, f.eks. rent praktisk ved, at der skal tre hænder til opgaven. Det afslører, hvordan man fungerer som et hold på arbejdspladsen.

Oplevelser i Escape Rooms skaber gode relationer mellem kolleger. På sigt gavner det evnen til et godt samarbejde på jeres arbejdsplads.

 

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.