Dato:
16. maj 2024

Mangler du overnatning til dine sommergæster?

Du kender os måske fra, da du var med din arbejdsplads på konference, på teambuildings-tur eller til fest.

Og nu får du måske sommergæster hjemme i privaten, men mangler overnatning til dem. Det løser vi!

Hver sommer åbner vi for turister og VINGSTED hotel & konferencecenter forvandles til et familievenligt hotel.

I år er det i perioden fra 1. juli til 8. august. Du kan booke via Booking.com og Expedia.dk

Besøge os som turist i skolernes sommerferie

I seks uger hen over sommerferien kan du besøge os som turist. For os er det et sjovt og kærkomment skift i vores gæstesegment.

Du kan vælge mellem familieværelser med 4 senge, værelser med 3 senge, dobbeltværelser og enkeltværelser.

Vi er så småt begyndt at forberede os på turistsæsonen. Forleden testede vi en helt ny softicemaskine og vores låne-cykler har allerede fået et kærligt tjek.

AV-udstyr, konferencesale og store firmafester får en pause, og du vil i stedet opleve et stort familiehotel, hvor der er rig mulighed for at komme ud under åben himmel på vores ca. 16 hektar i Vejle Ådal.

Vingsted ligger i en smuk tunneldal, der er skabt gennem millioner af år. Dalen er skåret dybt ned i dette højtliggende landskab, og det giver tilsammen et sjældent dramatisk landskab målt efter dansk målestok.

Et væld af ferieaktiviteter i nærområdet

Ud over den smukke natur er der kort afstand til gode ferieaktiviteter i alle retninger.

F.eks. er der 20 kilometer til LEGOLAND, 18 km til Givskud ZOO, 12 km til Kongernes Jelling og 14 km til Vejle, hvor du både finder hyggelig gågade, museer og afslappet strandliv.

Vil du vandre, er der et utal af muligheder omkring Vingsted f.eks. Bindeballestien og Hærvejen, men også kortere børnevenlige ruter ved jernalderlandsbyen i Vingsted.

Find os på bookingportalerne

Sidste år havde vi besøg af turister fra rundt regnet 15 lande. De fandt os via diverse bookingportaler som Booking.com og Expedia.dk. Dengang skrev vi, at vi ville gentage det igen til næste sommer. Det er lige om lidt. Vi holder, hvad vi lover.

Får du sommerbesøg fra den anden ende af Danmark eller fra udlandet  - eller kunne du selv tænke dig at være turist i Vejle Ådal, så tjek portalerne. Vi har netop åbnet for bookinger i perioden fra 1.juli til 8. august. Vi glæder os.

 

 

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.