Dato:
24. juni 2024

Tak for de dejlige tilbagemeldinger

Tak til alle vores fantastiske gæster!

Vi bliver fyldt med energi, når positive tilbagemeldinger som denne vælter ud af mailboksen:

"I er simpelthen de skønneste og mest entusiastiske mennesker i hele mødebranchen! Det er altid en fest at være med til arrangementer hos jer på Vingsted. I formår virkelig at præsentere jeres menuer på bedste vis – både oplevelses- og kulinarisk. TAK FOR JER!"

Vi siger selv tak! Kunde-eventdag Sommer 2024 var intet mindre end fantastisk! Over 100 gæster, fra spændende virksomheder og personalegrupper, deltog i denne herlige dag.

Jagerpilot Søren Sørensen leverede et interessant foredrag, hvor han delte pointer fra et arbejdsliv med op til 2000 km/t. Pointer, vi andre kan tage med os i vores egen hverdag.

Ude på engen var der latter, nostalgi og teambuilding, hvor ung som gammel prøvede kræfter med vores populære Farmerdyst. Ved teltet hyggede gæsterne sig med sømblokke, discgolf, dartfodbold og andre sjove aktiviteter. Grillen blev tændt, og vores køkkenchef tryllede med lækkerier fra køkkenet.

Lækkerier fra lokale producenter

Vi støtter små lokale leverandører og havde besøg af dygtige iværksættere fra destilleriet REST. De laver gin af kasseret alkohol – et spændende koncept, du kan læse mere om her.

En anden dedikeret og lokal leverandør er Rydskovgård. Det er et økologisk landbrug, som vægter dyrevelfærd og kvalitetsprodukter højt. Det gør vi også, derfor var det pølser fra Rydskovgaard, der kom på grillen.

Endnu engang tak for besøget og de positive tilbagemeldinger – de giver os her på VINGSTED hotel & konferencecenter så meget god energi.

Vi glæder os til at se jer igen!

"Tusind tak for endnu et fantastisk event. Det er tydeligt, at I brænder for det, I laver. Konstant godt humør, motiverende input og hjælpende hænder. Den bedste beskrivelse, jeg kan give, er: Det spiller max!"

 

 

 

 

 

 

 

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.