Dato:
27. juni 2024

Sommerferie på VINGSTED hotel & konferencecenter

Om sommeren forvandler VINGSTED hotel & konferencecenter sig til et livligt og familievenligt hotel.

I receptionen rykker der Haribo Mix og en fryser fyldt med is ind bag skranken. I restauranten står der barnestole klar, og gangene fyldes med glade stemmer fra hele verden.

Besøg os som turist i skolernes sommerferie

I ca. seks-syv uger hen over sommerferien åbner vi dørene for turister. Det er en spændende og kærkommen forandring for os!

Glem alt om AV-udstyr, konferencesale og store firmafester – her om sommeren handler det om at skabe uforglemmelige familieoplevelser. Udforsk vores 16 hektar store område i smukke Vejle Ådal, hvor der er masser af plads til udendørs aktiviteter.

Book dit sommerophold nu!

Sidste sommer havde vi besøg af turister fra ca. 15 forskellige lande. Gæsterne fandt os gennem bookingportaler som Booking.com og Expedia.com. Vi oplevede en stigning i antallet af sommergæster, og vi håber at se endnu flere i år!

Så har du bekendte i udlandet, eller drømmer du selv om en ferie i Vejle Ådal? Book dit ophold hos os i sommerferien 2024, og oplev den perfekte kombination af afslapning og eventyr.

Hvorfor vælge VINGSTED i sommerferien?

Familievenligt miljø: Vores faciliteter og aktiviteter er designet til at underholde hele familien.

Naturskønne omgivelser: Nyd den friske luft og de fantastiske landskaber i Vejle Ådal.

Central beliggenhed i forhold til populære attraktioner:

LEGOLAND..................................22 km.

Givskud ZOO...............................18 km.

Økolariet, Vejle............................14 km.

Kongernes Jelling.........................12 km.

Bindeballestien.................lige ved døren.

Vi elsker de seks-syv uger med variation – det holder os skarpe både som turisthotel og som et aktivt hotel og konferencecenter.

Book dit ophold nu og glæd dig til en sommer fuld af minder! Vi ser frem til at byde dig velkommen på VINGSTED hotel & konferencecenter.

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.