Dato:
04. december 2023

Renovering for 7,2 mio. kr.

En hel hotelfløj bestående af 32 værelser bliver i disse dage ribbet ned til det bare betongulv. Håndværkere rykker ind, og derefter bliver der arbejdet på højtryk.

Det er nemlig sin sag at lukke 32 af hotellets 187 værelser ned.

Det er lidt af en 100 meter sprint, vi har begivet ud på, går alt efter planen står hotellets fløj fire klar med totalt nyrenoverede værelser første februar.

Forud er gået et lille år med planlægning af den omfattende renovering. Dels er der meget koordinering, når renoveringen skal foregå over en meget kort tidsperiode samtidig med at resten af hotel og konferencecenteret holdes kørende, og dels er der lagt meget arbejde i, at de nye værelser får det helt rigtige udseende. Allerede i foråret blev et enkelt værelse renoveret, som et testværelse. Derefter er flere detaljer blevet rettet til.

Dit værelse er som en lysning i skoven

Vi har haft indretningsarkitekter ind over. Et moderne hotelværelse skal være rart og imødekommende for gæsten samtidig skal det være praktisk med hensyn til rengøring.

Indretningen tager udgangspunkt i den smukke natur i Vejle Ådal, det skal føles som at træde ind i en lysning i skoven, værelset skal være et helle i løbet af et ofte travlt konferenceophold, den følelse tror vi, at vi er kommer godt i mål med - men glæd dig til at prøve det af og bedøm selv. Læs om tankerne bag den nye indretning

Det er små 10 år siden at fløj fire sidst fik en overhaling, og med de mange besøgende skal der tages et grundigt tag med jævne mellemrum

VINGSTED hotel & konferencecenter er et 3-stjernet hotel og et 4-stjernet konferencecenter og den position holder vi fast i. Vi er en selvejende fond, det betyder at et økonomisk overskud kontinuerligt bliver brugt til  forbedringer af stedet.

Interiør doneres til Ukraine

En del af møblementet fra de 32 værelser bliver doneret til Ukraine. Vi er så heldige at have nogle vakse medarbejdere, der har familie i Ukraine, og via foreningen Klub Ukraina i Vejle har de arrangeret, at brugbare møbler sendes til nødlidende i Ukraine. Det har vi gjort tidligere med succes.

Flest sengepladser i lokalområdet

Med renoveringen øger VINGSTED hotel & konferencecenter kapaciteten fra 187 værelser til 191. VINGSTED hotel & konferencecenter er med 566 sengepladser fortsat det sted med flest sengepladser i Horsens, Vejle, Fredericia og Koldingområdet.

Vi beskæftiger ca. 80 faste medarbejdere og en stor gruppe løst tilknyttede. På årsbasis besøger 100.000 – 110.000 gæster VINGSTED hotel & konferencecenter. I år har små 18.000 af gæsterne desuden deltaget i teambuilding og andre aktiviteter.

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.