Dato:
05. september 2023

Om sommeren er vi hotel for turister

 

Om sommeren lever VINGSTED hotel & konferencecenter et helt andet liv.

Haribo Mix og en fryser med is dukker op i receptionen. Der kommer barnestole i restauranten, og du kan høre meget andet end dansk og engelsk på gangene.

Besøge os som turist i skolernes sommerferie

I syv uger hen over sommerferien kan du besøge os som turist. For os er det et sjovt og kærkomment skift i vores gæstesegment.

AV-udstyr, konferencesale og store firmafester får en pause, og du vil i stedet opleve et stort familiehotel, hvor der er rig mulighed for at komme ud under åben himmel på vores ca. 16 hektar i Vejle Ådal.

Vi gør det igen til næste sommer

Turister fra rundt regnet 15 lande fandt os denne sommer på diverse booking portaler som Booking.com og Expedia.com. Antallet af sommergæster blev lidt højere end sidste år. Det er vi meget tilfredse med.

Har du bekendte i udlandet eller kunne du selv tænke dig at være turist i Vejle Ådal, så husk vi gør det igen til næste år.

Vi kan nemlig rigtig godt lide de syv uger med variation, de holder os skarpe både som turisthotel og som et aktivt hotel og konferencecenter.

Nu glæder vi os til igen at danne ramme om kurser, konferencer, fester og events – Vejle Ådals smukkeste efterår er lige om hjørnet, bogstavelig talt.

 

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.