Dato:
13. december 2021

Marianne Kjerkegaard Kristensen bliver ny direktør for VINGSTED

Blandt et stærkt felt af ansøgere har VINGSTED nu fundet hotel og konferencecenterets nye administrerende direktør. Det bliver den 56-årige civiløkonom Marianne Kjerkegaard Kristensen, der overtager posten 1. februar 2022.
 
 
”Vi er glade for at kunne offentliggøre, at Marianne Kjerkegaard Kristensen bliver ny direktør for VINGSTED. Marianne har både de ledelsesmæssige og menneskelige kvaliteter, der skal til for at føre hotel og konferencecenterets positive udvikling videre. Vi glæder os til samarbejdet og føler os meget sikre på, at Marianne med sin økonomiske baggrund, omfattende erfaring og store engagement er den helt rette til jobbet”, siger VINGSTEDS bestyrelsesformand Lars Steen Pedersen.
 
Marianne Kjerkegaard Kristensen har omfattende ledererfaring fra forskellige brancher, bl.a. fødevareproduktion, undervisning og byggeri. Hun kommer fra en stilling som administrerende direktør i arkitektfirmaet RUM, hvor hun også havde ansvaret for virksomhedens HR. Marianne har derudover solid erfaring fra flere bestyrelsesposter og er næstformand i energiselskabet NRGi. Det bliver dermed en erfaren profil, der sætter sig i direktørstolen i Bredsten.
 
”Jeg glæder mig til at være med på den fantastiske rejse, som VINGSTED er på. Kombinationen af naturen, faciliteterne, den stærke holdånd og de dygtige medarbejdere har de bedste muligheder for at give gæsterne en fuldkommen oplevelse. Jeg glæder mig til at være med til at vælge de næste værdiskabende destinationer på denne rejse og gøre en mærkbar forskel sammen med bestyrelse, medarbejdere og samarbejdspartnere”, siger Marianne Kjerkegaard Kristensen.
 
Privat bor Marianne på en gård i Stouby. Hun er gift og har fire børn – og hunden Leo.

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig op herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.