Dato:
01. december 2023

Vi hører at gæsterne slet ikke vil hjem

Tak for sidst! Det var dejligt at se ca. 150 gæster til vores Kundedag Efterår 2023.

Vi siger tak for de mange positive tilbagemeldinger, vi har fået fra jer. Flere skriver, at de slet ikke have lyst til at gå hjem. Læst tilbagemeldingerne nederst på denne side.

Temaet var Festival. Ambitionen var, at give dig en fornemmelse af hvor festligt et streetfood univers med langborde omkranset af madboder er. Det hele blev toppet med livemusik leveret af Anja & Jacob.

Vores erfaring er, at netop den ramme om en fest giver gæsterne bedre mulighed for at mingle, dansegulvet bliver hurtigere fyldt, da gæsterne ikke bliver ”bænket fast” et sted. Det er med andre ord en ramme, der skaber social aktivitet.

Foredrag med latter og eftertanke

Inden vi præsenterede gæsterne for vores streetfood univers i sal A, stod Lars Mogensen for et festligt foredrag i Vingsalen. Adskillige gange fik han de mange rækker af tilhører til at danne bølger, kort og godt fordi de måtte bøje sig sammen i latter. Vi var nogle, der ind imellem kunne genkende os selv i de typer, Lars Mogensen præsenterede, og selvironi er vel altid godt.

Skulle du af en eller anden grund føle, at du er gået glip af noget, er du velkommen til at henvende dig. Vi er altid frisk til en rundvisning, også når det ikke er den officielle kundedag. Tjek også vores FB hvor du bla. kan se klip fra arrangementet og fra vores dagligdag i øvrigt.

Gæsternes tilbagemeldinger

”Vingsted er stedet hvor man må lege, og det gjorde vi. Det var nogle gode spille indslag der var sat op til fri leg. Temaet med Streetfood var godt. Og musikken gav en dejlig stemning. Vi havde slet ikke lyst til at tage hjem.”

”Jeres Street Food arrangement blæste mig bagover, virkeligt sejt at I valgte at slå så stort op. Jeg fik slet ikke lyst til at gå hjem.
Alkohol fri aften, det var et stærkt initiativ.”

”Tusind tak for godt arrangement, det er altid en fornøjelse at besøge jer.
I har et meget imødekommende personale, og forstår at få folk til at føle sig hjemme.”

”Jeg var virkeligt positiv. I gjorde det supergodt – det var supergodt tilrettelagt og det med at I husker at værdsætte alle medarbejdere, synes jeg efterlader tanke på, at det et ret godt sted at være og det er vigtigt for det samlede resultat tænker jeg.”

”Virkeligt fin velkomst med SÅ mange lækkerier – det stak jo helt af
super foredrag og rundvisning og virkeligt også super afslutning med dejlig mad, super set-up og en goodiebag. Man kunne godt nok ikke ønske sig mere - det var over alt forventning. Så TAK

”Det var et festligt, sjovt og oplysende foredrag – det kom helt bag på mig hvad Lars Mogensen ”indeholdt” Han får min varmeste anbefaling.”

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.