Dato:
13. marts 2024

Forår og fest for 41 konfirmander

Vi glæder os helt vildt!

Mange af jer forventningsfulde kommende konfirmander, har allerede været forbi for at aftale menu, vælge servietter blandt alle regnbuens farver eller vurdere muligheden for bueskydning og vind i håret fra Ziplinen.

Weekenden omkring store bededag er stadig størst

Selvom den mere end 300 år gamle store bededag i 2024 officielt er afskaffet både som helligdag og fridag, så fester vi fortsat for konfirmanderne fredag d. 26. april. Forældre og konfirmander har blot valgt at gøre det til en aftenfest.

Og dét, der skulle havde været store bededagsweekenden, er stadigvæk VINGSTEDs største konfirmationsweekend - vi holder hele 12 konfirmationer over netop de tre dage. 

"Vi har to fester på den nu afskaffede store bededag, konfirmanderne og deres forældre har løst udfordringen ved at skubbe festen til om aftenen. De øvrige fester den weekend holdes lørdag og søndag", fortæller Hanne Vestergaard Lund, der er VINGSTEDs konfirmations-ansvarlige.

Hanne arrangerer 25 - 40 konfirmationer årligt

Hvert år håndterer Hanne mellem 25 og 4o konfirmationer,  - i år er det 41 og dermed rekord!

Hanne følger op på dine ønsker hele vejen fra farven på dugen, til planen om at få bedsteforældre op at svæve i Ziplinen.

Når du booker en konfirmation på VINGSTED hotel & konferencecenter, er du i gode hænder hos Hanne, hun har mange års erfaring med at lytte til konfirmandernes individuelle ønsker.

Årets første konfirmationsfester på VINGSTED hotel & konferencecenter holdes søndag d. 7 april.

Bookinger for 2025

Konfirmander og forældre er ude i god tid, allerede nu er der lavet en del bookinger for 2025. Som altid, glæder vi os til de festlige konfirmationsdage, der bringer foråret ind i restauranterne.

Har du en kommende konfirmand i huset, så kontakt gerne Hanne Vestergaard Lund for en uforpligtende snak hl@vingsted.dk tel.+45 7922 2267  eller se konfirmationstilbud 2024 her

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.