Dato:
21. juni 2021

Nu lysner det og efteråret bliver præget af travlhed

VINGSTED hotel & konferencecenter har, som alle andre i branchen, været hårdt ramt af corona-krisen men nu lysner det og et meget travlt efterår er lige om hjørnet.

- Vi behøver ikke tale mere om 2020, som var en katastrofe med en tabt omsætning på ca. 50% og starten af 2021 har også været slem. Men nu er der gang i butikken igen og fra medio august og frem til udgangen af uge 40 er vi næsten ”fully booked”, fortæller Brian Runge, salgschef hos VINGSTED.

- Et af vores nicheprodukter er de store firmaevents, hvor næsten alle arrangementer er blevet aflyst på nær en enkelt, som gennemføres ultimo september. Det sjove er, at alle de store events er aflyst, men til gengæld er der fyldt op med nye kunder i mindre størrelser, så det må siges at være en ”win-win” situation. Til gengæld er de store events nu booket frem til 2026, hvor der kun er ganske lidt kapacitet tilbage i ugerne fra 34 til 39 – dejligt og tak.

Det skal være skidt før det bliver godt

- Nogle gange skal det være skidt, før det bliver godt igen og jeg tror vi kommer stærkere tilbage efter corona-krisen. Vi mærker lige nu en større interesse end normalt, da kunderne gerne vil være på store steder med god plads samt mange m2 inde og ude - det er jo netop vores varemærke og så endda med en smuk placering i Vejle Ådal.

- Det sørgelige lige nu er, at vi har sagt farvel til ca. 30 % af staben pga. de usikre fremtidsudsigter, men med en lys fremtid forude skulle det være mærkeligt, at der ikke kommer nyansættelser igen og endda i nær fremtid, slutter Brian Runge.

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig op herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.