Dato:
08. august 2023

Flest gæster vil ha' ”Fangerne på Fortet”

 

Måske har du haft fem fingre dybt begravet i VINGSTEDs levende melorme i jagten på nøgler og koder?

Hvis ja, tæller du med i statistikken over de mere end 1700 personer, der i forårs- og sommermånederne 2023 har deltaget i eventen ”Fangerne på Fortet”. Aktiviteten bonner ud som den mest populære af de ca. 32 forskellige aktiviteter, gæsterne har deltaget i det første halvår af 2023.

 

En aktivitet for alle

Når ”Fangerne på Fortet” er særligt efterspurgt, tror vi, det er fordi, der er aktiviteter for alle typer. Hvis du skal teambuilde og have gode oplevelser med kollegerne, er det vigtigt, at der er plads til både den ivrige og den forsigtige. Det er der med aktiviteten ”Fangerne på Fortet.”

Deltagerne bliver inddelt i hold af 5-6 personer. Holdene dyster mod hinanden. Opgaverne udfordrer deltagerne psykisk, fysisk og mentalt, hvor teamwork er i fokus. Alle kan deltage i ”Fangerne på Fortet” på lige fod - uanset alder, højde og drøjde.

VINGSTED donerer præmie til velgørenhed

Som præmie indgår en donation fra VINGSTED til et velgørende formål efter vinderholdets ønske, det betyder, at vores gæster de seneste seks måneder har vundet 12.000 kroner, der er doneret til bl.a. Kræftens Bekæmpelse, Danske Hospitalsklovne, Børnecancerfonden og Børns Vilkår. Vi siger tak for jeres kampgejst og glæder os over at kunne donere præmierne.

 

Olympiaden er også populær

På anden pladsen blandt de populære aktiviteter ligger Olympiaden. Det er en festlig event, der passer supergodt, når I er rigtig mange, der skal have det sjovt på én gang. Olympiaden har fokus på, at du får smil på læben og hygger dig med de andre deltagere.

 

Olympisk flag og flamme

Selv om det er en Olympiade, er det ikke decideret sportsaktiviteter, du konkurrerer i. Du og dine kolleger vil blive inddelt i nogle mindre hold/lande, og alle deltagerne kommer rundt til de samme aktiviteter i løbet af dagen.

Programmet tilrettelægges efter de aktiviteter, der vælges.

Ofte begynder Olympiaden med en tale fra direktøren eller festudvalget. Derefter tager Den Olympiske Komite (VINGSTED) over og styrer resten af åbningsceremonien, hvor der selvfølgelig også er en olympisk flamme, der skal tændes og et olympisk flag, der suser over den 330 meter lange Zip Line.

 

”GPS Challenge” er med i aktiviteternes TOP-3

Små 500 af vores gæster valgte i løbet af foråret at tage teknologien med på en god naturoplevelse.

”GPS Challenge” er en underholdende aktivitet, hvor du og dine kolleger i små hold ved hjælp af en GPS skal finde en række poster i det smukke terræn omkring VINGSTED hotel & konferencecenter.

 

Opgaverne dukker op på skærmen

”GPS Challenge” er et koncept, som fungerer på samme måde som en traditionel GPS, hvor du skal navigere rundt til de forskellige opgaveområder. Forskellen er dog, at det her foregår ved hjælp af tablet.

Opgaver og spørgsmål dukker op på skærmen, når holdene kommer frem til den ønskede destination, og når denne opgave er løst, popper de nye destinationer op, og holdet kan fortsætte jagten på at opnå flest mulige point.

I ”GPS Challenge” kan opgaverne og spørgsmålene skræddersyes efter jeres ønsker.  Ruten er typisk mellem 1½ -3 km, alt afhængig af varigheden, og hvordan du og deltagerne finder vej.

 

Står du for den næste firmaudflugt?

Har du ansvaret for at arrangere noget for din arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

 

 

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.