Dato:
26. oktober 2023

Alvor og leg samlet i ét tema

Forleden ”fløj” vi gæster til ”Spanien” for at holde konference, teambuilde og feste….eller det vil sige, alt foregik her i Vingsted.

Hele huset spiller med på legen, når vi har den type arrangementer under ét stort fælles tema. Vores foyer bliver til en lufthavn, skilte fører til Gate 1-10, departure, transit, arrival osv.

Vingsteds personale leger med

Personalet i receptionen og fra konferenceafdelingen hopper i stewardesseuniformer og dagens konferenceprogram og navneskilt bliver selvfølgelig trykt som et boarding pass, som vi udleverer til gæsterne, når de ankommer.

Ved indgangen til konferencesalen står VINGSTEDs interne HR-afdeling i dagens anledning klædt i security uniform og svinger metaldetektoren, mens narkohunden holdes i kort snor.

Inde i selve konferencesalen har VINGSTEDs elektriker monteret led-lys i baner på gulvet, så det minder om midtergangen på et fly og på stolesæderne står der små flyposer.

Det er bogstaveligt talt en flyvende start på en konferencedag.

Costa del Vingsted

Efter den mere seriøse del af dagen, ”lander” gæsterne i ”Spanien.”

Dér, er der inden middagen tid til en cocktailworkshop for gæsterne, og den spanske drink Mojiito er selvfølgelig på skoleskemaet.

Som det afsluttende festfyrværkeri dækker vi op til spansk aften for mere end 1400 gæster. Der er flag, fest, farver, liggestole og langborde. Chefkokkens menu har naturligvis et lækkert spansk touch.

Det er sådanne dage, det er ekstra sjovt at gå på arbejde, og vi ”flyver” gerne dig og dine kolleger ”ud i verden” efter eget ønske. Vi kan virkelig godt lide at gå all in.

 

 

 

 

 

 

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.