Dato:
21. maj 2024

VINGSTED imponerede dronningen

Den 21. maj 1974 besøgte Dronning Margrethe VINGSTED. Anledningen var indvielsen af første etape af et større byggeprojekt.

4 år forinden, i 1970, var det daværende Vingsted Stadion blevet omdannet til en selvejende institution ved  navn Vingstedcenteret. 

"Vingstedcenteret er imponerende, pas godt på det" lød det ifølge Vejle Amts Folkeblad fra Dronning Margrethe til den daværende formand for centeret oberst A. H. Klokhøj.

Vi passer godt på det

Vi har passet godt på det lige siden. I løbet af 70´erne og 80´erne får flere og flere virksomheder, der gerne vil holde firmfester, kurser eller konferencer øjnene op for Vingstedcenteret, og vi følger udviklingen og gæsternes ønsker. 

Hotel og konferencecenter

I dag hedder vi VINGSTED hotel & konferencecenter, det har vi gjort i mange år. Som navnet antyder, er vores fokus på konferencer, kurser, møder, messer og fester. Det kræver selvfølgelig også overnatningskapacitet. Derfor består vi også af et 3-stjernet hotel med 191 værelser.

Uendeligt højt til loftet

Den gamle ånd fra tiden som stadion har vi på fineste vis flettet med ind i nutidens virksomhed. På de 15 hektar skov og  eng deltager ca. 20.000 af vores gæster årligt i forskellige former for event og teambuilding. Det gør noget godt for hovedet at komme ud i det helt store møderum, hvor der er uendeligt højt til loftet.

 

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.