Dato:
07. december 2023

21.300 kr. til velgørenhed fra Fangerne på Fortet

Scroll ned og se de tre mest populære aktiviteter

Hvis du er én af dem, der i løbet af i år deltog i VINGSTEDs Fangerne på Fortet, har du været med til at donere til velgørenhed.

Tilsammen har "Fangerne" i år sendt 21.300 kr. afsted til forskellige organisationer. Det synes vi er flot!

Topscorer blandt modtagerne blev Danske Hospitalsklovne med næsten 5000 kr. I alt har 11 forskellige organisationer modtaget en donation.

Vi siger tak til vores gæster, fordi I valgte at donere præmien til velgørenhed efter at have deltaget i Fangerne på Fortet. Det er sjov teambuilding, der giver ekstra god mening.

De donerede præmier er sædvanen tro doblet op af VINGSTED hotel & konferencecenter.

De tre mest populære aktiviteter i 2023

Hvert år graver vi lidt ned i tallene, for at se hvilke tre events, der har været de mest populære blandt jer gæster i det forgangne år. I alt har ca. 17.700 gæster i år valgt at deltage i en aktivitet.

I foråret fik du mulighed for at træde ind i et totalt nyrenoveret Escape House. Et helt nyt univers med nye koder, du i samarbejde med dit hold, kan forsøge at knække. Det har I som gæster taget rigtig godt imod - VINGSTEDs Escape House kommer ind som topscorer.

Og glæd dig, for populariteten betyder, at vi i 2024 udvider Escape House konceptet til en tre timers udgave med deltagelse af 42 personer, mod de nuværende 21. Læs om Escape House

Formel 1 suser ind på en flot andenplads. Læs om Formel 1

Fangerne på Fortet kommer endnu engang med i top 3. Læs om Fangerne på Fortet

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.