icon

GRATIS og uforpligtende rundvisning
Se vores faciliteter inden du booker - send en mail til salg- og marketingchef Brian Runge med "Unikke rammer" i emnefeltet.

br@vingsted.dk
+45 75 86 55 33
Følg os på facebook
Se vores profil film
Vingstedcentret Logo
* skal udfyldes

Interesseområder

Download
Her kan du bladre i det brochuremateriale, som er interessant for netop dit arrangement...
Send os en forespørgsel
Hvis du har spørgsmål til os er du altid velkommen til at kontakte os...
Restauranten
Vores restaurant er kendt for et virkelig godt køkken som alle vores gæster nyder godt af...
Nyheder
Her kan du se sidste nyt, som sker i og omkring Vingsted...

VINGSTED høster anerkendelse og ros…

7. december 2017

Man føler sig bare tryg og i de allerbedste hænder lige fra den første telefonsamtale/mailkorrespondance og til man træder ind ad døren og bliver modtaget med smil, rummelighed og hjælpsomhed. Vi havde den mest fantastiske dag hos jer, hvor ALT bare klappede! KÆMPE TAK til ALLE - I er virkelig helt unikke!!

I har styr på det som er aftalt og når der kommer små ændringer i løbet af dagene er i altid meget i mødekommende. Vil bestemt anbefale jer til andre og har også fået positivt feedback fra mine kollegaer.

I er fantastiske at samarbejde med i hele processen. I er hjælpsomme og tænker løsninger der kan hjælpe vores arrangement til at blive afviklet bedst mulig. I har styr på hvilke løsninger vi brugte tidligere år. Vi starter ikke forfra hvert år og det sparer tid. Det er en fordel at vi kender hinanden - det skaber tryghed. Jeg ved I har styr på det.

Jeres imødekommenhed, alt er muligt i Jeres verden.

I har en fantastisk indlevelsesevne og engagement som er ud over det sædvanlige. Lige fra vores ankomst til Vingstedcenteret til vores afrejse, har vi følt os super godt tilpas. God information, dejlige rammer, smilende personale og nogle fantastiske instruktører. I den grad et sted som jeg vil anbefale i mit netværk. Tak for den gode oplevelse.

Det er 5 gange dyrere at tiltrække nye gæster en at fastholde en eksisterende gæst/kunde. Service er meget vigtig. Loyale gæster/kunder er vigtige for jer der sælger "oplevelse". Den direkte vej til loyalitet er gennem følelsesmæssige relationer…
Derfor handler det om meget mere end service:
Det handler om at skabe mindeværdige oplevelser! Mindeværdige oplevelser bliver skabt når vi overstiger gæsternes forventninger, når I giver gæsterne/kunderne mere end de forvente. Vi fik mere end vi forventede og vi fik en mindeværdig oplevelse - TAK :-)

"Super god modtagelse, smilende personale, hurtig til at hjælpe, viser at de er der også selvom vi selv står for arrangementet, mange aktiviteter, ligger et dejligt sted, svarer på dumme spørgsmål ;-) = total god oplevelse"

Den gode forplejning skyldes ikke mindst jeres dygtige køkken chef Klaus Dransfeldt, der er rådgiver os særdeles godt om menuforslag. Den gode forplejning er vigtig for os og medvirker altid til en tilfredsstillende fest .

"Jeres imødekommenhed, alt er muligt i Jeres verden"

"Hvor er det fedt, at se hvordan udsmykning og rammer har udviklet sig gennem de år vi har været gæster hos Jer. Både i fællesområder og i udsmykning i mødelokaler, hvor der alt fra ure til fuglekasser og "pynt" er tænkt i temaet natur."

Møder & Konferencer
4 stjerner
Vingsted er et professionelt 4-stjernet konferencecenter inkl. hotel beliggende i den smukke Vejle Ådal.
Hotel & Overnatning
3 stjerner
Vingsted er et 3-stjernet hotel, indrettet med moderne og lyse værelser, samt alle tænkelige og nødvendige faciliteter.
Fester & Events
TIMEOUT aktivt pausekoncept
Få mere ud af mødet eller kurset og prøv en af vores mange spændende pauseaktiviteter, der giver ny energi blandt deltagerne.

Smiley logoVingsted - hotel & konferencecenter
Vingsted Skovvej 2 :: 7182 Bredsten :: Tel. 7586 5533 :: info@vingsted.dk :: CVR 29 15 95 13

Forbehold for ændringer og trykfejl.

Medlem af Horesta :: Fødevarestyrrelsens Elite Smiley :: inspiring DENMARK

 

zipline_logo.pngGreen KeygodAdgang_logo_b.jpgInspiring Denmark logo facebook_icon meeting_vejle.png

linkedin_icon

konference.dkDanske Konferencecentre

 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookies- og persondatapolitik

OKAY