icon

GRATIS og uforpligtende rundvisning
Se vores faciliteter inden du booker - send en mail til salg- og marketingchef Brian Runge med "Unikke rammer" i emnefeltet.

br@vingsted.dk
+45 75 86 55 33
Følg os på facebook
Se vores profil film
Vingstedcentret Logo
* skal udfyldes

Interesseområder

Download
Her kan du bladre i det brochuremateriale, som er interessant for netop dit arrangement...
Send os en forespørgsel
Hvis du har spørgsmål til os er du altid velkommen til at kontakte os...
Restauranten
Vores restaurant er kendt for et virkelig godt køkken som alle vores gæster nyder godt af...
Nyheder
Her kan du se sidste nyt, som sker i og omkring Vingsted...

Dét siger kunderne om os!

25. april 2018

"Jeg havde arrangeret turen for vores personaleforening. Alle var meget, meget begejstret. Både under og efter besøget. Vi bliver nok nødt til at komme tilbage, for det bliver svært at finde et sted der kan leve op til VHK.  Har efterfølgende også anbefalet opholder til familie og venner".

"Ganske enkelt FANTASTISK Stor ros til køkkenet og personalet..."

"I er meget professionelle omkring jeres arrangementer, man er ikke i tvivl, om at I har styr på det hele. I har specielt nogle meget imødekommende og smilende event-medarbejdere".

"Vi har efterhånden brugt en del konferencecentre i Trekantsområdet, og det er også fint. Men VHK er meget konkurrencedygtig på prisen uden, at det overhovedet kan ses på kvaliteten. Vi snakkede om, at det er imponerende så lækker jeres forplejning er, når man tænker på, hvor mange mennesker, I bespiser i løbet af en dag. Vi var meget tilfredse med det hele, så vi kommer helt sikkert igen. Og GPS-løbet fredag morgen var FANTASTISK - og Trines humør smitter alle!!

" Kære Vingsted, Tusind tak for et superfint arrangement hos jer. Især tak til Trine,Søren og So fia, som vi havde fornøjelsen af, mens vi har hos os. De var meget professionelle ogimødekommende -vi følte os "hjemme" hos jer og kommer snart igen :-) En kæmpe ros og tak til jer alle sammen".

"I er i stand til at håndtere alt fra små grupper til kæmpestore grupper og samtid ig være nærværende selv når der er rigtig mange mennesker i
hus et. I er effektive og reagerer hurtigt på enhver henvendelse. I følger op og give r os  s omgæster indtrykket af at netop vores arrangement er vigtigt for jer. Det er overskud og detkunne mange konferencecentre lære af. I er super professionelle omkring afvikling afmåltider og selvom der er mange gæster i huset er der ingen der spilder tiden på at stå ikø".


Møder & Konferencer
4 stjerner
Vingsted er et professionelt 4-stjernet konferencecenter inkl. hotel beliggende i den smukke Vejle Ådal.
Hotel & Overnatning
3 stjerner
Vingsted er et 3-stjernet hotel, indrettet med moderne og lyse værelser, samt alle tænkelige og nødvendige faciliteter.
Fester & Events
TIMEOUT aktivt pausekoncept
Få mere ud af mødet eller kurset og prøv en af vores mange spændende pauseaktiviteter, der giver ny energi blandt deltagerne.

Smiley logoVingsted - hotel & konferencecenter
Vingsted Skovvej 2 :: 7182 Bredsten :: Tel. 7586 5533 :: info@vingsted.dk :: CVR 29 15 95 13

Forbehold for ændringer og trykfejl.

Medlem af Horesta :: Fødevarestyrrelsens Elite Smiley :: inspiring DENMARK

 

zipline_logo.pngGreen KeygodAdgang_logo_b.jpgInspiring Denmark logo facebook_icon meeting_vejle.png

linkedin_icon

konference.dkDanske Konferencecentre

 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookies- og persondatapolitik

OKAY