icon

GRATIS og uforpligtende rundvisning
Se vores faciliteter inden du booker - send en mail til salg- og marketingchef Brian Runge med "Unikke rammer" i emnefeltet.

br@vingsted.dk
+45 75 86 55 33
Følg os på facebook
Se vores profil film
Vingstedcentret Logo
* skal udfyldes

Interesseområder

Download
Her kan du bladre i det brochuremateriale, som er interessant for netop dit arrangement...
Send os en forespørgsel
Hvis du har spørgsmål til os er du altid velkommen til at kontakte os...
Restauranten
Vores restaurant er kendt for et virkelig godt køkken som alle vores gæster nyder godt af...
Nyheder
Her kan du se sidste nyt, som sker i og omkring Vingsted...

Totalleverandør på events
Totalleverandør på events

Pressemeddelse - 13. juni 2013:

Nyhed 1 Totalleverandør events_200x200Et mere eller mindre uformelt samarbejde mellem VINGSTED hotel & konferencecenter og Rodkjær Event, har resulteret i en samarbejdsaftale, for at skabe et total eventkoncept for både små og store virksomheder.

Samarbejdet mellem VINGSTED hotel & konferencecenter og Rodkjær betyder, at vi kan tilbyde alle kunder en totaloplevelse, når det gælder konferencer og fester, udtaler salgschef Brian Runge fra VINGSTED hotel & konferencecenter. Rodkjær er et af landets mest erfarne og idérige eventbureauer med 11 faste medarbejdere og base lige syd for Aarhus med kontorer, et kæmpe dekorationslager, kostumeudlejning og produktion af alverdens specialfremstillinger til enhver anledning.

IDÉUDVILKLING, PLANLÆGNING OG AFVIKLING

- Ved Rodkjær ligger de inde med et kæmpe aktiv - deres idérigdom. Succes kræver mere end blot teknologiske, menneskelige og teoretiske ressourcer. Det kræver først og fremmest idéen og evnen til at skabe - og det evner de hos Rodkjær, siger Brian Runge og fortsætter:

- Vi oplever, at idéerne og kreativiteten er vores væsentligste differentieringsgrundlag. Ved Rodkjær er de opmærksomme på hvilke forandringer, der opstår i samfundet. På den måde tilpasser de deres idégrundlag efter kundernes behov. Innovation er et synonym for fornyelse og for at skabe fornyelse, må man i høj grad komme på nye idéer.
Idéer opstår ikke ud af ingenting, de opstår ved fælles inspiration og ved at fremme kreative processer og relationer - det vil sige i et samarbejde mellem Rodkjær, Vingsted og kunden.

IDÈER SKAL SKABE VÆRDI FOR KUNDEN

- Der er mange måder at gribe et projekt an på. Først og fremmest er det vigtigt, at kunden har gjort sig klart, hvilket image, hvilken strategi og hvilken økonomi der er omdrejningspunktet for en opgave. Hvis kunden har gjort sig disse overvejelser, kan der arbejdes resultatorienteret med at udvikle en unik konference eller en anderledes fest, som er tilpasset de mange faciliteter i Vingsted, pointerer Brian Runge.

For Rodkjær og Vingsteds vedkommende er det altid et spørgsmål om at omsætte de rigtige idéer til noget målbart. I sidste ende, skal produktet af vores fælles ydelser, kunne omsættes til noget salgbart for kunden og skabe større værdi for kundens medarbejdere.

ÉN HENVENDELSE - ÉT SAMLET TILBUD

- Mange af vores kunder ønsker ofte at få et samlet tilbud og derfor er det vigtigt med et nært og tillidsfuldt samarbejde med et eventbureau som Rodkjær, hvor sparring og udvikling prioriteres højt. Udbuddet er enormt og man bruger meget tid på at finde det rigtige set up. Vingsted hotel & konferencecenter har uanede muligheder på eventsiden og vi kommer meget gerne ud til vores kunder for at fortælle om mulighederne", slutter salgschef Brian Runge.

 

Møder & Konferencer
4 stjerner
Vingsted er et professionelt 4-stjernet konferencecenter inkl. hotel beliggende i den smukke Vejle Ådal.
Hotel & Overnatning
3 stjerner
Vingsted er et 3-stjernet hotel, indrettet med moderne og lyse værelser, samt alle tænkelige og nødvendige faciliteter.
Fester & Events
TIMEOUT aktivt pausekoncept
Få mere ud af mødet eller kurset og prøv en af vores mange spændende pauseaktiviteter, der giver ny energi blandt deltagerne.

Smiley logoVingsted - hotel & konferencecenter
Vingsted Skovvej 2 :: 7182 Bredsten :: Tel. 7586 5533 :: info@vingsted.dk :: CVR 29 15 95 13

Forbehold for ændringer og trykfejl.

Medlem af Horesta :: Fødevarestyrrelsens Elite Smiley :: inspiring DENMARK

 

zipline_logo.pngGreen KeygodAdgang_logo_b.jpgInspiring Denmark logo facebook_icon meeting_vejle.png

linkedin_icon

konference.dkDanske Konferencecentre

 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookies- og persondatapolitik

OKAY