icon

GRATIS og uforpligtende rundvisning
Se vores faciliteter inden du booker - send en mail til salg- og marketingchef Brian Runge med "Unikke rammer" i emnefeltet.

br@vingsted.dk
+45 75 86 55 33
Følg os på facebook
Se vores profil film
Vingstedcentret Logo
* skal udfyldes

Interesseområder

Download
Her kan du bladre i det brochuremateriale, som er interessant for netop dit arrangement...
Send os en forespørgsel
Hvis du har spørgsmål til os er du altid velkommen til at kontakte os...
Restauranten
Vores restaurant er kendt for et virkelig godt køkken som alle vores gæster nyder godt af...
Nyheder
Her kan du se sidste nyt, som sker i og omkring Vingsted...

Ny profil skal sikre væksten...
Ny profil skal sikre væksten...

31. maj 2011

Vingsted_logo_200x200.jpgVingstedcentret ændrer navn til "VINGSTED hotel & konferencecenter" for at profilere positionen som Danmarks mest fleksible konferencecenter med unikke faciliteter i en smuk natur.
Navneændringen skal fremhæve centret som et trestjernet hotel og firestjernet konferencecenter og ikke som tidligere, hvor stedet ofte blev forbundet med et stort idrætscenter.


Ifølge salgs- og marketingchef Brian Runge er navneændringen allerede slået igennem på bl.a. hjemmesiden, der har fået helt nyt design med mange flotte billeder og en logisk struktur, der gør det let at finde netop dét arrangement, man søger.


Et omfattende om- og tilbygningsprojekt, der blev sat i gang i slutningen af 2010, har desuden resulteret i moderne og fleksible mødelokaler med et flot lysindfald, samt et nyt designmødelokale til fx bestyrelsesmøder. Derudover er kapaciteten i restauranten fordoblet til ca. 400 personer, og værelseskapaciteten er øget med 28 topmoderne værelser til i alt 191 værelser og en samlet sengekapacitet på 618 stk.


- Vores fysiske rammer er derfor i top og gearede til alt lige fra store kongresser, konferencer, messer, udstillinger til mindre møder og kurser. Vi kan tilbyde komplette, skræddersyede løsninger til alle størrelser af arrangementer fra 2 - 2.500 deltagere. Det kan bl.a. lade sig gøre, fordi vores indretning er fleksibel og kan ændres i forhold til behovet. Desuden kan vi tilbyde kunderne, at de får hver sit område i centret, så man får en oplevelse af nærhed og overskuelighed, lyder det fra Brian Runge.


Samtidig er vores unikke beliggenhed i noget af Danmarks smukkeste natur et ekstra plus, der ikke kun giver fred og ro under opholdet, men også mulighed for at krydre opholdet med nogle af vores mange aktiviteter, tilføjer han. I forbindelse med et arrangement kan pauserne eller fritiden udfyldes med sanselige oplevelser som fx vinsmagning eller med mere aktive og teambuildingprægede aktiviteter  - afhængig af temperament.


- Vi er et lidt anderledes konferencecenter i kraft af vores mange indendørs- og udendørsfaciliteter, som fx beachvolleybaner, skydebaner, forhindringsbaner eller træklatring. Det giver os uanede muligheder, når vi skal sammensætte et arrangement og giver deltagerne en ekstra dimension i oplevelsen. I princippet kan alting lade sig gøre hos os, hvilket er med til at gøre os til Danmarks mest fleksible og pålidelige konferencecenter, hvor kundernes individuelle ønsker og behov, opfyldes af vores engagerede medarbejdere, slutter Brian Runge.

Møder & Konferencer
4 stjerner
Vingsted er et professionelt 4-stjernet konferencecenter inkl. hotel beliggende i den smukke Vejle Ådal.
Hotel & Overnatning
3 stjerner
Vingsted er et 3-stjernet hotel, indrettet med moderne og lyse værelser, samt alle tænkelige og nødvendige faciliteter.
Fester & Events
TIMEOUT aktivt pausekoncept
Få mere ud af mødet eller kurset og prøv en af vores mange spændende pauseaktiviteter, der giver ny energi blandt deltagerne.

Smiley logoVingsted - hotel & konferencecenter
Vingsted Skovvej 2 :: 7182 Bredsten :: Tel. 7586 5533 :: info@vingsted.dk :: CVR 29 15 95 13

Forbehold for ændringer og trykfejl.

Medlem af Horesta :: Fødevarestyrrelsens Elite Smiley :: inspiring DENMARK

 

zipline_logo.pngGreen KeygodAdgang_logo_b.jpgInspiring Denmark logo facebook_icon meeting_vejle.png

linkedin_icon

konference.dkDanske Konferencecentre

 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookies- og persondatapolitik

OKAY