icon

GRATIS og uforpligtende rundvisning
Se vores faciliteter inden du booker - send en mail til salg- og marketingchef Brian Runge med "Unikke rammer" i emnefeltet.

br@vingsted.dk
+45 75 86 55 33
Følg os på facebook
Se vores profil film
Vingstedcentret Logo
* skal udfyldes

Interesseområder

Download
Her kan du bladre i det brochuremateriale, som er interessant for netop dit arrangement...
Send os en forespørgsel
Hvis du har spørgsmål til os er du altid velkommen til at kontakte os...
Restauranten
Vores restaurant er kendt for et virkelig godt køkken som alle vores gæster nyder godt af...
Nyheder
Her kan du se sidste nyt, som sker i og omkring Vingsted...
Billeder: 1 af 2

NYHED - Escape Room
NYHED - Escape Room

I har 60 minutter til at slippe ud.

Escape Room er VINGSTEDs nyeste event, som giver virksomheder og medarbejderne en anderledes og unik oplevelse. Forestil jer at blive spærret inde i 60 minutter i et rum, der oser af mystik, stemning og et originalt tema.

Eventen afvikles på konferencecentrets område i en 180 m2 stor bygning, hvor de 3 rum giver plads til ca. 24 deltagere, der bliver ført tilbage til 2. verdenskrig og 1940'ernes Danmark og besættelsestiden. Lige fra avisen på bordet der fortæller om seneste nyt fra fronten, til telefonen med drejeskive, det blomstrede tapet og det gamle tøj, der hænger i skabet m.m.

For at komme ud skal deltagerne knække en række koder og gåder for at finde det sprængstof, som frihedskæmpere har gemt. Og I har kun en time til at gøre det, før Gestapo ankommer...

I Escape Room gælder det om, at man som gruppe samarbejder om at løse et mysterium for at komme gennem rummet - og forhåbentlig have det rigtig sjovt undervejs. Escape Room kan gennemføres som en enkeltstående aktivitet af 1 times varighed, men ønskes en mere omfattende aktivitet på 3 timer til større grupper, laver vi en samlet tematiseret pakke.

Der får I foruden en tur i Escape Room også en udendørs GPS event (1 time), hvor "frihedskæmperne" skal undgå besættelsesmagtens vagtposter samt en indendørs kodeopgave (1 time), hvor "frihedskæmperne" skal knække kodede budskaber.

 

GPS event

Udstyret med tablets bliver deltagerne sendt afsted på en GPS mission, for at rekognoscere omkring "fabrikken" - og planlægge en sabotageaktion. Opgaven har udformning som en historisk korrekt "wiki", hvor deltagerne gennem spørgsmål og udfordringer får faktuelle og historisk korrekte oplysninger om Vingsted i besættelsestiden.

 

KODE event

På bordet står en gammel militær trækasse, der rummer en række kodede budskaber, som deltagerne skal knække inden for den afsatte tid? Kan deltagerne mon opsnappe besættelsesmagtens hemmeligheder og nå at dechifrere de vigtige budskaber fra de allierede?

Ifølge marketingchef Brian Runge har flere og flere virksomheder fået øjnene op for fordelene ved at krydre mødet eller konferencen med en aktivitet eller event, der er en anderledes form for personalepleje.

Konceptet er udviklet i samarbejde med Event Support v/Peter Dalsgaard, der oplyser, at det er den hurtigst voksende teambuilding aktivitet i verden.

Møder & Konferencer
4 stjerner
Vingsted er et professionelt 4-stjernet konferencecenter inkl. hotel beliggende i den smukke Vejle Ådal.
Hotel & Overnatning
3 stjerner
Vingsted er et 3-stjernet hotel, indrettet med moderne og lyse værelser, samt alle tænkelige og nødvendige faciliteter.
Fester & Events
TIMEOUT aktivt pausekoncept
Få mere ud af mødet eller kurset og prøv en af vores mange spændende pauseaktiviteter, der giver ny energi blandt deltagerne.

Smiley logoVingsted - hotel & konferencecenter
Vingsted Skovvej 2 :: 7182 Bredsten :: Tel. 7586 5533 :: info@vingsted.dk :: CVR 29 15 95 13

Forbehold for ændringer og trykfejl.

Medlem af Horesta :: Fødevarestyrrelsens Elite Smiley :: inspiring DENMARK

 

zipline_logo.pngGreen KeygodAdgang_logo_b.jpgInspiring Denmark logo facebook_icon meeting_vejle.png

linkedin_icon

konference.dkDanske Konferencecentre

 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookies- og persondatapolitik

OKAY