Øje for et sjovt hotelophold i sommerferien?
- så tag hele familien med til VINGSTED

Læs mere

Vi kan og vil være med til at gøre en forskel

FN’ 17 verdensmål er den hidtil mest ambitiøse dagsorden for bæredygtighed, der omfatter alle lande og alle mennesker. Siden vedtagelsen i 2015 har bæredygtighed og verdensmålene bidraget til en øget bevidsthed hos alle; regeringer, borgere, virksomheder og familier. For det er her nøglen til realiseringen og implementeringen af verdensmålene er.

På VINGSTED tror vi på, at vi kan gøre en forskel, hvis vi fokuserer vores indsats på udvalgte verdensmål. Derfor har vi, gennem en intern proces blandt bestyrelse, ledelse og medarbejdere, fundet frem til hvilke af de 17 verdensmål, der giver mest mening for VINGSTED at fokusere på. Hvor kan vi gøre en forskel, og hvor kan vi formindske vores klimaaftryk?

Et NATURligt valg

Det er navnet på vores 2020-2022 strategi, hvor vi har udvalgt tre verdensmål, som vi specielt vil fokusere og arbejde med på VINGSTED:

Verdensmål nr. 4 Kvalitetsuddannelse
Verdensmål nr. 6 Rent vand og sanitet
Verdensmål nr. 12 Ansvarligt forbrug og produktion

sommersetup-appelsin.jpg

Sommerferien 2020

Øje for et sjovt hotelophold i sommerferien?
- så tag hele familien med til VINGSTED

”Skal I holde ferie i Danmark? Har I lyst til et sjovt hotelophold for hele familien? Så book et hotelophold hos os i perioden den 29/6 - 6/8 2020, hvor vi holder åben for sommerturister”

Læs mere

Nej tak