Dato:
07. november 2018

Vil du vide hvad andre mødeplanlæggere har i tasken?

Eventbloggen Kaffepausen er netop gået i luften. Her finder du en gavebod af inspiration til dine arrangementer og et nyt fællesskab med andre, der også brænder for at skabe bedre møder, konferencer, fester og events.

Tanken bag Kaffepausens blog og Facebook-gruppe er, at skabe et fællesskab i øjenhøjde både online og i virkeligheden. Her er du ikke alene med dine succeser og udfordringer, og du kan læse ærlige historier, se inspirerende billeder, autentiske interviews og få lette tips og gode råd til dit næste arrangement.

Det er NemTilmelds erfarne event manager, Tina Pearson, som efter 30 år med planlægning af arrangementer giver sine egne og andres erfaringer videre til dig.

Kig allerede nu forbi Kaffepausen og lær fx hvordan du undgår afbud med en sød sms-hilsen, hvordan du får dine deltagere til at føle sig velkommen, når du møder dem i døren. Tjek også videoen med mødeplanlæggere, som fortæller om, hvad de har i deres taske til arrangementerne.

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig op herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.