Øje for et sjovt hotelophold i sommerferien?
- så tag hele familien med til VINGSTED

Læs mere

Dato:
02. december 2019

Vi tager temperaturen på trivslen på VINGSTED

På VINGSTED hotel & konferencecenter arbejder vi målrettet med vores arbejdsmiljø og vores medarbejdertrivsel. Derfor tager vi temperaturen mindst én gang om året ved en samlet trivselsundersøgelse for hele arbejdspladsen.

Som virksomhed ønsker vi at sikre, at medarbejdere og ledelse trives, og undersøgelsen er med til at give os alle et tydeligt billede af trivslen. Samtidig får vi et redskab, som vi efterfølgende kan benytte i en målrettet dialog om de udfordringer, som undersøgelsen afdækker, så vi sammen kan skabe et endnu stærkere samarbejde og endnu større arbejdsglæde på VINGSTED.

Vi viser meget gerne resultaterne af undersøgelserne frem, så hvis du er interesseret i at se de seneste års undersøgelser, så klik nedenfor.

Ja, jeg vil  se resultaterne af trivselsundersøgelserne

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig op herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.

sommersetup-appelsin.jpg

Sommerferien 2020

Øje for et sjovt hotelophold i sommerferien?
- så tag hele familien med til VINGSTED

”Skal I holde ferie i Danmark? Har I lyst til et sjovt hotelophold for hele familien? Så book et hotelophold hos os i perioden den 29/6 - 8/8 2020, hvor vi holder åben for sommerturister”

Læs mere

Nej tak