Salat med rabarber.png

Dato:
05. april 2019

Lav din egen lækre salat med spæde rabarberblade

Køkkenchefen anbefaler netop nu, at være opmærksom på forårets grønsager, der er godt på vej.

I køkkenhaven på VINGSTED bryder rabarberne knopperne og stilkene vokser frem - og de spæde stilke er fantastiske til en spændende salat.

Her er det du skal bruge:

  • Spinatblade
  • Friske rabarberstilke
  • Rødbeder
  • Fetaost
  • Edamamme
  • Blåbær/havtorn balsamico fra Hinberg
  • Olie

Fremgangsmåde:
Spinatbladene skylles og afdryppes.
Rabarberne snittes i ½ - 1 cm stykker og råmarineres i et par timer i balsamicoen. Rødbederne skæres i tern, vendes med olie og salt. Bages ved ca. 180gr i 6-8 min. Fetaosten skæres i tern.
Alle ingredienserne blandes forsigtigt og tilsættes lidt af marinaden fra rabarberne.

Velbekomme!

Restaurant - mad med hjerte og omtanke

Læs mere

Læs flere nyheder fra Vingsted

Vi bruger cookies. Ved at bruge vores website acceptere du automatisk brugen af Cookies. Vi bruger udelukkende cookies for at optimere brugeroplevelsen.

Ok