Øje for et sjovt hotelophold i sommerferien?
- så tag hele familien med til VINGSTED

Læs mere

Dato:
10. december 2019

Tag med os på Planner Days 2020

Planner Days er årets konference for landets bedste mødeplanlæggere og – rådgivere. VINGSTED hotel & konferencecenter er partner på konferencen, og vi vil gerne have dig med som deltager!

Til Planner Days bliver du ikke bare klogere på udviklingen i mødebranchen, du udbygger også dit professionelle netværk.

Konferencen afholdes den 5. og 6. maj 2020 - denne gang i skønne Sønderborg. Under årets tema `Når møder går til grænsen´ vil Planner Days 2020 udforske grænserne for, hvad man kan i mødesammenhæng. Og måske flytte dine grænser for, hvad du selv formår? Det bliver 2 dage med fuldt tryk på det faglige indhold med involverende workshops, inspirerende indlæg og et kig på de spændende muligheder i Sønderborg.

Læs meget mere og tilmeld dig her

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig op herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.

sommersetup-appelsin.jpg

Sommerferien 2020

Øje for et sjovt hotelophold i sommerferien?
- så tag hele familien med til VINGSTED

”Skal I holde ferie i Danmark? Har I lyst til et sjovt hotelophold for hele familien? Så book et hotelophold hos os i perioden den 29/6 - 8/8 2020, hvor vi holder åben for sommerturister”

Læs mere

Nej tak