Dato:
15. februar 2019

Tag med os på Planner Days 2019!

Planner Days er årets konference for landets (bedste) mødeplanlæggere og – rådgivere. VINGSTED hotel & konferencecenter er partnere på konferencen og vi vil gerne have dig med som deltager!

I år sætter vi alle sanser i spil under temaet ”Sanselige møder”. Vi stiller skarpt på hvordan sanselige oplevelser kan løfte møder til nye højder og hvordan vi aktivt kan arbejde med at lade sanserne stimulere vores deltageres energi, motivation og læring.

Hvordan laver man for eksempel en event der larmer og er spektakulær, selv med begrænsede midler? Og hvordan bidrager en chili til succes på sociale medier? Det skal vi høre, når blandt andre Chili Klaus, Joan Ørting, Henrik Røde Jensen og fremtidsforsker Anne Skarre Nielsen deler ud af deres viden og erfaringer.

Det bliver 2 dage med fuldt tryk på det faglige indhold, hvor du får spændende værktøjer, ny inspiration og samtidig får styrket dit netværk i mødebranchen.

Vil du med?

Tilmeld dig her

 

  • Få konkrete bud på aktiviteter du kan bruge til at løfte dine møder
  • Du får en strategi til, hvordan du får dem omkring dig til at føle sig værdsat og hvordan du bredt rammer de forskellige mennesker på én gang
  • Hvad er vigtigst for fremtidens deltagere?
  • Hvilke trends kommer til at berøre os mest?
  • Skal vi overhovedet mødes i fremtiden?

På gensyn!

Brian Runge

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig op herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.