Øje for et sjovt hotelophold i sommerferien?
- så tag hele familien med til VINGSTED

Læs mere

Dato:
31. januar 2020

Tag godt imod Hanne der er vores nye ansigt i konferenceafdelingen

Konferenceafdelingen har travlt. Så travlt at vi ved årsskiftet har valgt at udvide staben med Hanne Vestergaard Lund, fortæller salg- og marketingchef Brian Runge.

Hanne kender VINGSTED særdeles godt, da hun startede som økonomielev i september 2006 og blev udlært i 2008. Siden da har hun haft mange opgaver i forskellige afdelinger bl.a. i regnskab og lønningsbogholderi, receptionen, barselsvikar i konferenceafdelingen, servering, eventinstruktør og administrativ medarbejder i eventafdelingen.

- Jeg glæder mig til at møde på arbejde hver dag, da dagen altid byder på alsidige opgaver og ikke to dage er ens, fortæller Hanne, der glæder sig til at være en fast del af teamet i konferenceafdelingen, der nu tæller 4 personer.

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig op herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.

sommersetup-appelsin.jpg

Sommerferien 2020

Øje for et sjovt hotelophold i sommerferien?
- så tag hele familien med til VINGSTED

”Skal I holde ferie i Danmark? Har I lyst til et sjovt hotelophold for hele familien? Så book et hotelophold hos os i perioden den 29/6 - 6/8 2020, hvor vi holder åben for sommerturister”

Læs mere

Nej tak