Vingsted fester - restaurant 3

Dato:
16. august 2018

NYHED på frokostbuffeten

Det er nok lidt overraskende for mange, men i 50'erne og 60'erne eksporterede Danmark faktisk store mængder kaninkød til fx Frankrig, hvor det i dag er lige omvendt.

Men nu er kaninen på vej tilbage til de danske middagsborde og det er ikke uden grund. Kødet er magert, lækkert og bidrager ovenikøbet til en klimavenlig landbrugsproduktion. I restaurantverdenen vækker kaninkødet også begejstring, da det kan bruges som et alternativ til kylling*.

Vi er med på trenden og har derfor indgået aftale med Højdalgaard i Egtved om årligt at levere ca. 250 stk. dansk Hvidland til vores frokostbuffet samt vores nye madkoncept "Alt på ét bræt".
Vores køkken glæder sig utrolig meget til at tilberede og servere denne lækre spise for vores gæster.

*Kilde: www.voresmad.dk

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vi bruger cookies. Ved at bruge vores website acceptere du automatisk brugen af Cookies. Vi bruger udelukkende cookies for at optimere brugeroplevelsen.

Ok

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig op herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.