Dato:
05. juni 2019

Morten Albæk's opgør med worklife-balance - Gratis arrangement for mødebookere

Oplev en inspirerende dag i selskab med erhvervsmand og filosof Morten Albæk, der er aktuel med bogen Èt liv,én tid, ét menneske. Ifølge ham er det en illusion at tro vi kan spalte os selv i arbejdsmennesket, fritidsmennesket og familiemennesket. For vi er kun ét menneske med ét liv.

Kom og bliv klogere på dig selv og lær at turde insistere på, at det arbejde vi bruger halvdelen af vores vågne tid på, skal give mening.

Morten Albæk er stifter af rådgivningsvirksomheden Voluntas. Han er tidligere Group Senior Vice President & Chief Marketing Officer i Vestas Wind Systems A/S, samt Senior Vice President i Danske Banks afdeling for Idea Generation and Innovation. Han er cand.mag. i historie og filosofi samt adjungeret professor ved Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet. Han er forfatter til flere bestsellers, bl.a. ”Generation fucked up?” og ”Det gennemsnitlige menneske”.

Tid: Onsdag 2. oktober 2019 kl. 16.00-20.30
Sted: Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten
Program: Udkommer ultimo august

Det hele foregår i den nye Vingsal, så har du ikke set den, har du nu chancen:)

TILMELD DIG NU - klik her

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig op herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.