Dato:
03. oktober 2019

Kundedagen 2. oktober med Morten Albæk tiltrak rekord mange gæster

Den årlige kundedag er netop afholdt i den nye Vingsal, og der blev budt på velkomstdrinks med årtidens frugt og små tapas anretninger.

Herefter tog Morten Albæk over og under overskriften ÈT LIV, ÈN TID, ÈT MENNESKE stillede han spørgsmålet, hvordan vi som et af verdens rigeste og lykkeligste folkeslag samtidig kan være så hårdt ramt på vores mentale velbefindende, målt på antal mennesker, der lider af stress, angst og depression.

Kan en skarpere adskillelse mellem arbejde og fritid løse problemerne? Ikke i følge Morten Albæk, der tydeligt og på inspirerende vis, gjorde op med begrebet work-life balance begrebet foran de mange gæster.

Middag med lokale råvarer og networking i baren
Efter en rundvisning på hotellet bød køkkenchef Klaus Drangsfeldt på tapas og dagen sluttede i baren.

Derudover forkælede vores samarbejds-partnere gæsterne med forskellige lækkerier - stor tak til:

JDE Kaffe , Modavi Vin, Ørbæk most, Carlsberg, Katrine Andersen Chokolade

Alle gæster fik som vanligt en lille gave med herfra. En lækker nøglering produceret i samarbejde med By Brorson i Tjele. Materialet er restlæder, hvilket går rigtig godt i spænd med, at VINGSTED har mere og mere fokus på bæredygtighed. Der er kun produceret 300 stk. af denne unikke nøglering.

Kundedagen_tapas.jpg
Kundedagen_vinudskænkning.jpg
Vinsmagning.jpg

Image Count: 3

KUNDEUDTALELSE

"At være opdateret på venues er vigtigt, så vi altid kan give vores kunder den bedste rådgivning, når der skal vælges location. VINGSTED har været en fantastisk samarbejdspartner gennem mange år. Her til eftermiddag var vi inviteret til indvielsen af den nye Vingsal.

Virkelig skønt lokale, hvor Morten Albæk tog scenen og gav os alle et filosofisk indspark om bl.a. selvværd, at meningen med/er livet og at elske har flere former. Det hele toppet med hyggeligt netværk, lækker mad, dansk rosevin og en super fin gave i form at keyhanger i læder. Tusind tak for et godt arrangement team VINGSTED. En fornøjelse som altid!"

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig op herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.