Dato:
18. september 2020

Krisen kradser, også på VINGSTED, og foråret og sommeren har været drøj

- Vi startede året med travlhed, hvor vi kiggede ind i endnu et rekordår. Så kom Covid-19, som slog benene væk under os, mødebranchen og det danske erhvervsliv i det hele taget. Vi sendte 55 medarbejdere hjem på fuld løn medio marts 2020 i 5 måneder, holdt VINGSTED åbent på lavt blus og afventede situationen.

Mange m2 inde og ude giver muligheder for trygge møder og kurser
- VINGSTED har en styrkeposition, som Covid-19 krisen har understreget og tydeliggjort. Vi har masser af m2 ude og inde, en skøn og grøn natur med masser af lys og luft. Det er netop hvad konferencegæster sætter ekstra stor pris på for tiden. Så denne styrkeposition udnytter vi til fulde, hvor nuværende og nye kunder pludselig får øjnene op for, at på VINGSTED kan der afholdes trygge og sikre møder, kurser og konferencer.

- Vi skal nok klare den på VINGSTED. Det bliver et år med underskud, hvor vi som resten af det danske erhvervsliv, må tage vores del af underskuddet på os. Vi ser frem til et ”halvtravlt” efterår 2020 og et 2021, hvor tingene forhåbentlig lysner igen.

Coronaperioden er blevet brugt konstruktivt
- Vi har anvendt tiden under Covid-19 krisen til at kigge ud og til at kigge ind ad. Til at undersøge hvad vores kunder har behov for, og hvordan vi kan løse de udfordringer de har ifm. afholdelse af møder, kurser og konferencer. Vi har toptunet vores dejlige center på IT-siden, opgraderet alle digitale mødemuligheder og vi har udviklet nye produkter, som kan give jer spændende og givende møder.

- Og det er jo det, det hele handler om:
Spændende og givende møder for vores kunder, fordi det giver mening, at mennesker mødes.

Mette Ravn, CEO

 

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig op herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.