Dato:
16. september 2020

Klaus Drangsfeldt fejrer 25 års jubilæum

Vi ønsker Klaus et stort tillykke med de 25 år.

Klaus har haft stor indflydelse på den proces og forvandling, som VINGSTED har gennemgået fra at være et idrætscenter til et moderne hotel og konferencecenter.

Nedenfor har vi bedt Klaus sætte lidt ord på de 25 år:

- Vi skruer tiden tilbage til 1. oktober 1995, hvor jeg overtog stillingen som køkkenchef efter Anni Sørensen.

- Jeg kom fra hotel- og restaurationsbranchen, så det var lidt af en omvæltning at komme i køkkenet på VINGSTED.

- Først og fremmest var jeg den første mandlige kokkeuddannede medarbejder, omgivet af ca. 15 kvindelige køkkenassistenter, køkkenleder og ufaglærte, der ikke havde været der ret længe.

Intern skepsis blev afløst af nye tider

Som ny køkkenchef var jeg fyldt med nye tanker og ideer, men de blev på det tidspunkt mødt med en god portion skepsis, ikke kun i køkkenet men også i resten af organisationen.

Men lige så stille og roligt blev der skabt tillid og vi fik implementeret en anden tilgang, der betød at vi gik væk fra frosne grøntsager, forstegt/skåret kød og forretter anrettet på fade.

Følger food trends og udviklingen i produkter

- Generelt har noget af det vigtigste for mig været at følge med i de trends og udviklingen i branchen i forhold til nye produkter, produktionsformer osv. Jeg mener det er vigtigt for at vi fortsat er interessante for kunderne i deres valg af kursussted.

- De sidste 8-10 år har vi haft fokus på at få flere lokale råvarer i produktionen, vi har indgået flere faste aftaler med lokale producenter bl.a. på økologiske grise fra Rydskovgaard, jersey kalve fra Vejle Ådal og kaniner fra Egtved.
- Faktisk er vi i dag kendte for vores store forbrug af netop lokale råvarer. En del af dette kan tilskrives vores medlemsskab af Madværket, hvor jeg sidder i bestyrelsen.

- De 25 år har været en spændende rejse, ikke kun fagligt og produktmæssigt. Også køkkenfaciliteterne og hele resten af VINGSTED har gennemgået en kæmpe udvikling fra at være et idrætscenter til et 4-stjernet professionelt konferencecenter.

Er du interesseret i at læse mere om forvandlingen i køkkenet, så klik her

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig op herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.