Dato:
21. april 2019

Prøv vores helt egen Forårs Ale - den er helt perfekt til lettere retter

Så er vi klar med den tredje øl i rækken af vores helt egne øl brygget på Jelling Bryghus. VINGSTED Forårs Ale (5%) er en mild og elegant Blond Ale brygget på halv hvedemalt og halv bygmalt. Der er tale om en øl inspireret af den belgiske blonde type, gæret på en overgær ved 22 grader. Gæringen giver øllet en afdæmpet note af esters, der er den kendetegnende lette banansmag, der forekommer i mange hvedeøl.

Forårs Ale er krydret med lindeblomst og hjertensfryd (citronmelisse), der giver en fin balance mellem det søde og bitre toppet med en let syrlig citrussmag. Det er en øl med flot rund fylde, med en delikat afdæmpet bitterhed, der kommer fra den tyske Hallertau Hersbrucker humle, hvis aroma fornemmes når øllet skænkes. Humle og krydderurter giver en blomstret, let frugtagtig smag og står frisk som en tørstslukker, der let kan nydes sammen med den første forårssol.

Forårs Ale passer perfekt til de lettere retter, der kommer på frokost- eller middagsbordet henover forår og sommer. Den er velegnet til blandet salat med feta og til de fleste slags fisk fra grillen.

 

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig op herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.