Kvinden på værelse 310 - kan I løse mordgåden?

Hotellet er på den anden ende. Der er fundet et lig på værelse 310. Hotellets personale er oprørte og forvirrede, men alle skyder skylden på hinanden. Det er jeres opgave at løse mordgåden.

Kvinden på værelse 310 er vores team-aktivitet, hvor I får en (u)hyggelig og sjov oplevelse. For at skabe denne teamaktivitet er der brugt flere af vores spidskompetencer: viden om team-udvikling, rollespil, mordmysterier og brug af ny teknologi!

Alle kan deltage i denne aktivitet – og aktiviteten gennemføres på en sjov og underholdende måde med veloplagte instruktører.

Et kvindelig på et hotelværelse. En række udsagn fra hotellets personale. Praktiske opgaver, som hjælper med opklaringen. Dette er ingredienserne i denne spændende indendørs aktivitet, hvor I som hold skal hjælpe med at løse mysteriet om Kvinden på værelse 310.

Med jeres telefoner aktiverer I vidneudsagnene på hotellets personale og ved at sammenholde udsagnene og ved at løse de praktiske opgaver, finder I forhåbentlig frem til morderen og forklaringen på det tragiske dødsfald.

Når I samler stumperne til opklaringen, vil I opleve en anderledes og medrivende aktivitet med et gennemtænkt plot med mange muligheder for løsninger.

Skræddersyet program

Kvinden på værelse 310 er en anderledes måde at lave indendørs teambuilding på. I vil blive udfordret på kreative løsninger, ud af boksen tænkning og jeres evne til at skelne mellem sande og usande udsagn. Aktiviteten er en god afslutning på en mødedag, en (u)hyggelig optakt til jeres aftenprogram – eller en sjov aftenaktivitet efter middagen.

Kvinden på værelse 310_2.jpg
Kvinden på værelse 310_3.jpg
Kvinden på værelse 310_1.jpg
Kvinden på værelse 310_4.jpg

Image Count: 4

Event information

Priser
Forhør nærmere

Antal deltagere
20 - 250 deltagere

Varighed
1 1/2 - 2 timer

Sæson
Indendørs

Påklædning
Normalt kursustøj

Skræddersyede events

Send en forespørgsel