Formel 1 Racing - sæt jeres eget Le Mans team

Formel 1 Racing er computeranimeret motorsport i racerbiler, der findes i virkeligheden og banerne er en tro kopi af de kendte racerbaner. I får en meget realistisk følelse og kontrol med bilen via konsoller, store monitorer, rat- og pedalsæt med force feedback samt rigtige racersæder.

Formel 1 racere kører mod hinanden online, optimerer de bilerne til den enkelte bane ved hjælp af avancerede set-up indstillinger af deres biler – præcis som rigtige racerkørere. Men bare rolig, det gør vi for jer, så alle biler kører ens på banerne.

Aktiviteten kan gennemføres individuelt eller i hold. Der er opstillet 10 simulatorer og storskærmen gør, at I kan følge med i løbet undervejs. I er 1- 4 personer om hver simulator, som udgør jeres ”Le Mans team”.

I skifter kører hver 3. runde, nøjagtig som de gør i Le Mans – og alle får kørt mange runder.

Stemningen suppleres af lys, musik og holdkammerater, der hepper. Forudbestil drikkevarer og snacks, så stemningen kommer op i et ekstra gear! Vinderholdet er teamet med den hurtigste tid. Kåring med præmieskammel, champagne og medaljer kan forudbestilles mod et mindre tillæg.

Raceroom-3.jpg
Raceroom-1.jpg
Raceroom-2.jpg

Image Count: 3

Event information

Priser
Forhør nærmere

Antal deltagere
10-40 deltagere

Varighed
45 min - 2 timer

Sæson
Indendørs

Påklædning
Jeres normale kursus- eller festtøj

Skræddersyede events

Send en forespørgsel