Escape House - udvidet version

Forestil jer at blive spærret inde i 60 minutter i et rum, der oser af mystik, stemning og et originalt tema.

Eventen afvikles i Stationsbygningen - ca. 100 meter fra hovedbygningen, hvor de 3 rum giver plads til ca. 21 deltagere, der bliver ført tilbage til Vikingetiden og historien om Kong Haralds gemte Skat.

Rummene er indrettet som Kongshallen med bålplads, skind på bænkene og skjolde på væggene.

For at komme ud skal deltagerne knække en række koder og gåder for at finde Kong Haralds Skat, som ifølge legenden er gemt ét sted i Kongshallen. I har kun én time til at gøre det, før Skatten forsvinder igen…

I Escape House gælder det om, at man som gruppe samarbejder om at løse et mysterium for at komme gennem rummet - og forhåbentlig have det rigtigt sjovt undervejs. Escape House kan gennemføres som en enkeltstående aktivitet af 1½ times varighed, men ønskes en mere omfattende aktivitet på 3 timer til større grupper, laver vi en samlet tematiseret pakke.

Her får I, foruden en tur i Escape House, også en udendørs GPS Event, hvor I skal på Vikingetogt, spillet ”Til Lindisfarne og hjem igen”, samt en dyst med bue og pil.

Vikingetogt

Udstyret med tablets sendes deltagerne ud på et Vikingetogt. Opgaven har udformning som en historisk korrekt ”wiki”, hvor deltagerne gennem spørgsmål og udfordringer får faktuelle og historiske oplysninger om Vikingetiden.

Til Lindisfarne og hjem igen

Deltagerne skal føre deres skib til Lindisfarne og hjem igen. Sejladsen foregår på den udleverede spilleplade, hvor instruktøren giver jer et antal skibe og en startdestination. Det gælder nu om at få alle skibe sikkert til Lindisfarne og tilbage igen uden at støde på grund, forlise eller sejle ind i andre skibe - ved brug af så få træk som muligt.

Bueskydning

Vikingerne brugte bue og pil til både jagt og krig - der er fundet buer med en trækstyrke på 90 pund, hvilket kan have givet en effektiv rækkevidde på mindst 200 m. afhængig af pilens vægt. Nu skal I prøve at skyde med langbuer og teste jeres evne til at jage.

Escape House - Vikinger (15).jpg
IMG_0160.JPG
IMG_0166.JPG
Skarpskytten_1.jpg

Image Count: 4

Event information

Priser
Startpris kr. 3.750,- (uanset antal)
Pr. deltager kr. 350,-

Antal deltagere
10 - 42 deltagere

Varighed
3 timer

Sæson
Indendørs/udendørs

Påklædning
Praktisk tøj

Skræddersyede events

Send en forespørgsel